Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να έχει βρεθεί στο περιθώριο στη κόκκινη ομάδα όμως φαίνεται πως έχει πετύχει τον στόχο που είχε εξ αρχής.

Ποιος ήταν αυτός; Να γίνει viral και να ασχολούνται όλοι μαζί του στο Twitter, κάτι αντίστοιχο που συνέβη και με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη από το Big Brother! Πληροφορίες από το περιβάλλον του Τριαντάφυλλου αναφέρουν πως αυτός ήταν ο αρχικός του στόχος όταν μπήκε στο παιχνίδι. Δηλαδή όλοι να μιλάνε για εκείνον και να βγει στο περιθώριο!

Στην ουσία δηλαδή έχει πατήσει πάνω στην τακτική της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη που την οδήγησε στη πανηγυρική νίκη της στο Big Brother! Βέβαια εδώ υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Πως το Survivor είναι ένα αγωνιστικό ριάλιτι και εκεί ο Τριαντάφυλλος είναι κακός! Συγκεκριμένα από την κόκκινη ομάδα είναι τελευταίος στα στατιστικά.

Να πάμε όμως λίγο στο ζουμί της υπόθεσης! Όπως σας τονίσαμε ο Τριαντάφυλλος μπορεί να περνάει δύσκολα τις τελευταίες μέρες Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ...

στον Άγιο Δομίνικο, να έχει λυγίσει, αλλά κατά βάθος είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, διότι μπορεί να του δώσει παράταση ζωής στο Survivor!

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως τις τελευταίες δύο μέρες όλο το Twitter ασχολείται με την πάρτι της! Άλλοι θετικά, άλλοι αρνητικά αλλά και η αρνητική κρητική διαφήμιση είναι. Κάτι που συνέβη φυσικά και στην περίπτωση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Big Brother! Το μπούλινγκ προς το πρόσωπό της την έφερε στην κορυφή και στο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Πηγή