Ο Γιώργος Ταβλαδάκης αποκάλυψε το άτομο που θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει το Survivor 2021, ενώ αναφέρθηκε και στις εντάσεις που σημειώθηκαν στη Μπλε ομάδα.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία που βίωσε στο Survivor 2021.

Μεταξύ άλλων προέβλεψε τον νικητή και ανέφερε ότι «από τους Μπλε θα ήθελα να δω τον Σάκη νικητή, από τους Κόκκινους τον Παύλο Γαλακτερό ή τον Ηλία. Πεντάδα θα έβλεπα Σάκη, Μαριαλένα, Ηλία, Καρολίνα και Παύλο».

Παράλληλα, δήλωσε πως «όταν μπήκα στο Survivor ήμασταν άλλες 23 μέρες στο ξενοδοχείο. Δε μπορούσα 46 μέρες να ξέρω τι γίνεται. Αυτό Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ...

που είπε η Άννα Μαρία, ότι τους είπα τι γίνεται έξω, το έβγαλε από το κεφάλι της. Αυτό που είπε η Άννα Μαρία δεν ισχύει. Σε αρκετά πράγματα ήμουν δίκαιος, αλλά δεν φάνηκε τόσο πολύ. Με τον Σάκη γνωριζόμασταν από το 2008. Ειπώθηκε κάτι πάρα πολύ βαρύ που ο κάθε άνθρωπος θα εκνευριζόταν και θα αντιδρούσε όπως ο Σάκης, θα σηκωνόταν και θα ζητούσε τον λόγο. Ήταν παραποιημένα λόγια της Μαριαλένας».

Πηγή