Η νικήτρια του πρώτου «Survivor» Ευαγγελία Δερμετζόγλου αποκάλυψε στο «Ευτυχείτε» την πατέντα που έχουν βρει οι παίκτες του reality για να καπνίζουν.

Οι θεατές του «Survivor 2021» αλλά και των προηγούμενων κύκλων του παιχνιδιού θα έχουν παρατηρήσει ασφαλώς ότι οι παίκτες δεν καπνίζουν ποτέ στα πλάνα που βλέπουμε στις οθόνες μας.

Σήμερα λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή το «τσιγαράκι» της Κάτις Ταραμπάνκο, θέλησε να διευκρινίσει Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ...

μέσα από την εκπομπής της «Ευτυχείτε» τι ισχύει για το κάπνισμα στον Άγιο Δομίνικο και πως βιώνουν την αποχή από το τσιγάρο οι παίκτες που είναι καπνιστές.

Την απάντηση έδωσε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου, νικήτρια του πρώτου κύκλου του «Survivor».

Η πρώην παίκτρια εξήγησε στην παρουσιάστρια ότι η λύση που βρήκε η ίδια για να «ξεχαρμανιάζει» ήταν να τρίβει ξερά φύλλα μέσα σε χλωρά, τα έστριβε και άναβε με ένα καρβουνάκι από τη φωτιά.

«Το τσιγάρο μου έλειπε πιο πολύ  κι από το φαγητό» είπε η Ευαγγελία Δερμετζόγλου στον αέρα της εκπομπής, εξηγώντας ότι οι μανιώδεις καπνιστές στο «Survivor» εφευρίσκουν τρόπους για να ξεγελάσουν τους εαυτούς τους.

 Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της παρουσιάστριας της εκπομπής, η Ευαγγελία Δερμετζόγλου είπε ότι στο φετινό παιχνίδι υποστηρίζει φανατικά την Κάτια Ταραμπάνκο και τον Τριαντάφυλλο που την έχει εντυπωσιάσει με την εξέλιξή του και το πόσο πολύ προσπαθεί.


H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ...
loading...