Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη μας, μας επιβεβαίωσε η Μπάγια Αντωνοπούλου, ενώ λίγο αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία από το περσινό Survivor, δείχνοντας πως ετοιμάζεται για την επιστροφή του!
undefined
Μάλιστα ακολούθησε ένα τσουνάμι από μηνύματα από χρήστες του Instagram που ευχόντουσαν καλή επιτυχία στον Νικόλα Αγόρου! Ωστόσο τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει κάπως και η επιστροφή να έχει μπει για λίγο στο "ψυγείο"!
Ο λόγος είναι πως η παραγωγή έχει προβληματιστεί πολύ από τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία δεν ανέβηκαν ούτε με την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα και φαίνεται να ξανασκέφτονται την πρόταση που είχαν καταθέσει στον Νικόλα Αγόρου, αφού τα χρήματα που του έταξαν ήταν πολλά!
Μάλιστα ο Νικόλας Αγόρου μέχρι και πριν ώρες ανέβαζε ιστορίες στο Instagram, δείχνοντας πως συνεχίζει κανονικά την ζωή του και δεν έχει ετοιμάσει ακόμα βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο! Το πιο πιθανό σενάριο πάντως είναι να τον δούμε στο Survivor Ελλάδα Τουρκία, αλλά λίγο αργότερα, μπαίνοντας ταυτόχρονα με άλλους παίκτες ώστε το "μπαμ" να είναι ηχηρό!
Πηγή
Loading...